Mitt mål

Ni är några stycken som har undrat över mina mål när det gäller min träning. Mitt mål är att må bra och trivas i min kropp. Men alltid skönt att gå ner i fett. Jag är 173 och väger 68 kg. Min trivsel vikt ligger mellan 60-63 kg. Jag vill bli starkare och få former . Just nu är jag ganska rak i kroppen, vilket är trist. Men det kommer bli så bra tillslut och mitt mål är inte tidsbegränsat. Jag vill inte känna mig pressad . När det gäller kosten så försöker jag käka 5-7 ggr om dagen. Vilket jag oftast inte hinner men försöker . När jag arbetar så äter jag endast ett mål. Där måste jag bli bättre helt klart.

Träning

Idag har jag hunnit med ett pt pass. Fick ett super bra schema som jag ska köra 1-2 månader. Idag hade vi genomgång och efteråt körde jag triceps och ben/rumpa. Jag kommer inte kunna gå imorgonbitti.

Imorgon träffas vi igen och kör rygg och biceps . Jag vill punktträna då det ger mig bäst resultat. Jag gjorde även fettmätning . Vägning också. Vi fokuserar på muskelmassan och få ner fett procenten . Jag e såå taggad :)

Gröten var super god. Dock kommer jag skippa Agave sirapen. Jag gillar inte när det är för sött. Sötman får man från bären ( smaksak )

Gröt + Recept

Idag testar jag en ny gröt , och hoppas den blir lika god som den låter. Du behöver :

* 1,25 dl valfri mjölk
* 1 dl fiberhavregryn
* 1,5 msk solrosfrön
* 2 msk chiafrön
* 1/2 dl hallon /blåbär
* 1/2 msk Agave sirap

Blanda alltihop , låt stå i kylen ca 6 h . Man äter den kall . Ska bli spännande att testa något nytt :)