Matleverans till dörren

 
I måndags fick jag hem en stor leverans från mat.se. eftersom jag inte mådde så bra passade detta oss utmärkt.  Och jag tror faktiskt vi kommer beställa därifrån varje vecka. Så skönt och bekvämt. Man slipper en massa onödiga köp och missar inget i sin handlelista. 
 
Vi skriver ju alltid en veckomatsedel, så himla smart. Slippa den tiden att inte veta vad man ska ha till middag och bli så pass hungrig att det blir något snabbt och mindre nyttigt. 
 
 
Jag är fortfarande sjuk och mår inte alls bra. Illamående (inte gravid) och får kramper i magen så jag knappt kan andas. Imorgon ska jag ringa till läkaren igen och försöka få en tid. Något stämmer inte och det gör mig lite orolig. Jag har tagit tabletter för magkatarr som inte hjälper alls. Dricker massor. något knepigt är det allt!
 
 
 
Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren som verkar ha kommit ...igen...=) 
 
 
 
Jenny w

Jag blev opererad akut för gallsten förra året.. Ganska vanlig åkomma om man har extrema smärtor i magen. Googla så ser du o kan jämföra symtomen.

Malin Johansson

Jag har ofta ont i magen, sjukligt ont i magen! Jag har fått diagnosen iBS. Magsmärtan kommer oftast när jag är stressad ocg slarvar med maten och när jag skriver slarvar menar jag att jag äter för sällan.
Ett tips är att äta "snäll" mat mot din mage när du har ont.
Inget med syra, så som apelsin, äpple, cider, vin utan kokt mat är superbra. Ris, fiskbullar lever jag på när de är som värst.
Hoppas det snart går över.

Svar: Fick också diagnosen IBS idag. Tydligen många som har det . Det beror på stress och jag skulle äta glutenfritt en tid. Tack gör tipset. Får bli kokt mat för min del :)
Frida ek