Italiens kycklingpasta



  • Ingredienser : 

  • 300 g tagliatelle
  • 250 g fryst bladspenat
  • 400 g kycklingfilé
  • 3 vitlöksklyftor
  • 8 st soltorkade tomater
  • Olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl Grädde 

Görsåhär : 

Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Toppa med parmesan ost :) 


Grundreceptet är från arla. 



Eftersom jag ska äta glutenfri kost så fick det bli rödalinser pasta :) 




Feellencia

Ser supergott ut!