Adrian flyttar in ♡

 
 Sängen är från sebra och vi köpte den hos jollyroom . såg att dom hade kampanj på den just nu, så skynda fynda. alltid kul att köpa till bättre pris. Sänhimlen är numero74, vimpeln likaså. 
 
 
Posterna är Mr mighetto och är så fina. Vi köpte dom hos cirkusfabriken. Huset och stolen är från Jollyroom och korgen är från royaldesign 
 
 
Hushyllan är verkligen så rymlig och fin. Adrian har fått ärva storebrors bilar, och han tycker verkligen om att leka med dom. Så roligt att se, Adrian är så duktig. 
 
 
Och finaste bilen får även pryda prinsens rum, även om den inte används. Även denna kommer från Jollyroom, märks att det är en av våran favorit nät butik. 
 
Nu har Adrian flyttat in i sin lya. Vi är så nöjda med allt. Dock ska vi köpa lite fler saker, och väggarna ska fyllas på efterhand.  Garderoben vi hade tänkt oss var slut och dom vet inte om den kommer in igen. Jag försöker övertala mattias att köra till malmö, där den finns i vit. Men verkar inte bli enkelt. 
 
Idag har jag varit hemma från jobb, även imorgon. Har haft ont i magen och mår illa. Har haft problem ett tag  med min mage. Ringde rådgivningen, dom misstänkte att det kunde vara magkatarr. Att stress kan orsaka mycket. Det kan ju faktiskt vara stress. Mycket som händer. Kan ju faktiskt vara allt bröd och mjölkprodukter som jag åt under helgen. Men vi får se. hoppas det räcker att vila upp sig några dagar,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
barnrum - barnrumsinspiration - gråttbarnrum - jollyrrom - sebrainterior
Anonym

Lite dystert och nästan spöklikt. Hade aldrig vågat sova där!

Svar: Vilken tur för dig att detta inte är ditt rum. Vi kämpar med varje detalj, få det som vi tror passar Adrian. Jag tycker det är hemskt tråkigt att läsa din kommentar. Jag borde inte bry mig. Men om du nu inte gillar det, håll det för dig själv, eller skriv något positivt. Usch !
Frida ek

Kristin/onlyfemale

Superfint!

Kristin/onlyfemale

Superfint!

Ellen

Jätte fint Frida. Du har verkligen ögon för inredning.

Linda

Otroligt fint! Blir så irriterad på människor som kommenterar när de bara har negativitet att sprida! Jag tycker du är en fena på det där med inredning, inte minst när det gäller detta rummet! Jättefint!!

Svar: Awe tusen tack . Så glad jag blir !

Kram 💕
Frida ek

Lisa

Så gulligt!