Barnprylar


Wallstickers från Ferm living koppar 125kr . Kommer passa in till den grå väggen . 


Seagrass korg från bloomingville 299kr. Mjukisdjuren och filtar måste förvaras någonstans . Finns hos royaldesign :) 


Jag längtar så mycket tills Adrians rum blir färdigt. Att inreda det. Sätta upp sänghimlen , detaljerna och underbara sebrasängen. Det kommer bli så fint därinne :) 

Rosor

 
 
 
Idag fick Benjamin äran att välja blommor, han valde dessa fantastiskt snygga rosorna. Så snygg färg. Hade jag fått bestämma hade det blivit vita. Men detta var också ett bra val. 
 
Jag avr egentligen ute efter lite ute blommor. Men hitta inga i min smak. Jag letade efter ranunkler, men får nog åka iväg till en mindre blomster affär =) Dom brukar ha det man söker.  
 
Nu har jag äntligen bokat in träningen i mitt fulla schema ;) på fredag blir det att sätta igång! Hoppas man är frisk denna gång! 
 
 
 
 
 
 

En bra start

 
 
 
 
 
 
Dagen startade inte riktigt såhär bra idag. Vi startade dagen med att försova oss allihop. Benjamin kom fem minuter för sent till skolan , Vincent ville inte till förskolan och Adrian bara gnällde och var inte alls nöjd. När vi väl kom ut blev alla lugna och glada. När vi kom hem var det frukost dags, smoothie med kesella lätt ( Adrian fick mandelmjölk) och hallon och blåbär en svätt vatten och lite funlight. Sen en mini fruktsallad med banan och apelsin och knäcke/smörgås. Mums. 
 
Adrian har inte alls sovit bra i natt och sover just nu. Hans andning är rosslig. Ringt både sjukhus och vårdcentral. Fick ringa imorgon på morgonen om jag ville försöka få en tid. Min lilla plutt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Desing Letters - Frukost - jollyroom - smoothie - svenskttenn