Jobb skor

 
 
 
 
 
Vi får 600 kr varannat år från jobb till jobb skor. Jag som har ont i fötterna måste ha några rejäla. Dessa kostar dock 1300 kr  så får betala en del själv. Men det är det värt.  Det bästa är att testa och kika i butik innan köp. Nike är verkligen en favorit sko . Jag har redan några . Men vill ha ett par som stannar på jobb. 
 
Imorgon är det dags. 15 Månader ledighet är slut! Det har gått för fort och jag vill gärna stanna hemma några veckor till och bara mysa med familjen. Men allvaret måste väll börja någon gång. Ska bli kul att komma tillbaka på ett sett. Borta bra men hemma bäst. Så kommer det alltid vara. 
 
 
 
 

Viktminskning

 
Viktminskningen för denna veckan var okey. Inte så som jag trodde dock. Vågen visade -0,5 kg . Nu har jag gått ner lite mer än 2 kilo. Men jag kämpar på. Har börjat träna också och börjar nytt schema på måndag. och börjar dessutom jobba då med. Det innebär mer rörelse än vanligt hihi! 
 
 
 
 

Pipmugg

 
Beställde nyss detta lock till Adrians mugg från designletters. Så perfekt och snyggt på samma gång. Jag fick nog tag i de sista hos infanttoddler . Kostar 89 kr . Och blev 118 kr med frakten. Helt okey tycker jag. Såg att man kunde boka via deras hemsida. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Desing Letters - bokstavsmugg - pipmugg