Höst

 
Jag tycker om hösten! Ruggiga färger, koftor och kastanje -plockning . Dock gillar jag inte regn och blåst. Det hör ju också till hösten tyvärr. 
 
Köpte ny jacka och kofta till Adrian. Båda kommer från hm . Super fina. Köpte även en kofta från flick avdelningen till honom. Den får ni se imorgon när Adrian har den på sig :) 
 
 
 
 
 
 

Till vardags

 
 Idag shoppade vi kläder till Benjamin, min kille har växt massor. så det är bara att shoppa nytt, det gör inte mig något ;) blev en del plagg ( visar imorgon ) allt från zara. Så snyggt! Hösten är så mysig, koftor, halsdukar och snygga skor , 
 
Testade vinterjackor idag. Den på bilden fastnade jag mest för, fast i svart. Såklart ha ha. den kommer från g star. Blev inget köp, kommer ju komma massor om bara någon vecka :) 
 
Imorgon ska jag ringa om min kamera , såhär lång tid ska det inte behöva ta. Vill knäppa några fina bilder ju! 
 
 
 

Jobbig känsla


Just nu ligger jag i sängen, saknar mina barn. Kommer jag någonsin vänja mig? Varannan vecka är inte min grej. Varje dag . Jag vill pussa, krama och trösta. Jag får ringa barnen, hämta tidigare från dagis när jag är ledig. Som tur är. På torsdag hämtar jag dom . Jag längtar redan. 


Idag är det jobb, försöker sova. Slutade här ;)