New in


Nu var det ett tag sedan ni såg något härinne. Jag tar en liten pause och bloggar när tiden finns . Just nu sover grabbarna och snart kommer tredje prinsen hem. Ikväll blir det träning med bff. Ska bli mysigt att träna tillsammans.

Nu ska jag göra keso plättar och förbereda mellisen till barnen . 
Nike mini

 
Detta var den bästa bilden jag kunde knäppa, Inte enkelt numera att ta foto på mina killar. Vincent vill inte och Benjamin vill inte. Adrian springer rundor. 
 
Jag köpte ett par till Vincent också. Hos spartoo  kostar dom 480 kr, men såklart hittade jag en rabatt kod , med koden spring15 får ni 15 % rabatt på ett helt köp. Och är du medlem här får du ytterligare rabatt. jag gav 800 kr ca för två par . Gratis frakt. Super.
 
 
Idag fick vi inget strålande väder. Men vi har saker att göra ändå. Vi ska lämna in min kamera och sedan se om jag hittar lite träningslinne. Sen i eftermiddag kommer kanske några vänner hit. Dock börjar Adrian bli gnällig, snorig så får se om febern håller sig borta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stora mål


Den osminkade sanningen! 

Jag har stora mål med min träning. Framförallt att bli stark i kroppen. Att bygga upp min kropp och bli tajt. Att minska 7 kg i vikt och bara bli galet nöjd med mig själv. ( vikten är inte det viktigaste, men jag trivdes bra när jag vägde 60 kg) 

Utseende är inte allt . Men mycket. Trivs man med sin kropp så mår man automatiskt så mycket bättre. Jag är ganska säker på mig själv och vet vad jag vill. Tro va ni vill, men c9                    ( utrensnings kur)  hjälpte mig att bli motiverad och pigg. Att inte känna behov av socker. 

Just nu kör jag på med mitt egna kostschema. Det funkar bra.  Ska bli så kul att göra denna resan , och hoppas ni kommer uppskatta att ta del utav den! Att se förändring är en stor mäktig känsla. Jag mår så bra! träning