Förvaring hall

 
 
Just nu används dessa fina trådhus som förvaring i hallen. Lite små dock. Måste hitta snygga och praktiska förvaringskorgar till barnens vantar/mössor/kepsar. Jag vill ha något anorlunda och stilrent. Har letat i någon vecka men hittar inga jag direkt fastnat för. Men en dag kommer det väll ;) 
 
 
 
förvaring - hall - höst

5 år idag + ny taklampa

 
 
Idag har jag och Mr M varit tillsammans i 5 år. Tänk så mycket vi hunnit med. Två fantastiska barn, giftemål och nu vårt dröm hus! Allt har verkligen gått mega fort. Vi har faktiskt inte firat det utan renoverat, fixat och satt upp lampor. Känns som "vi" kommer lite efter det. Vi får fira det rejält nästa år istället. Förhoppningsvis har vi kommit en bit på vägen tills dess. 
 
Vår "nya" lampa från ellos är nu uppe. Vi köpte den dessutom för halva priset och 5 % åtebäring offcorse =)  Ni kan registrera er här och få en massa pengar tillbaka när ni shoppar på nätet. Helt perfekt. Gäller 404 olika butiker!
 
Nu kallar snart sängen. Är helt slut efter dagens bravader. 
 
 
 
28/9 - inredning - mässinglampa - vardagsrum

Viktigaste dagen för våra barn

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Viktigaste dagen i våra barns liv är säkerligen deras födelsedagskalas! Deras nyfikenhet, temat och presenterna! Mina barn får välja färg tema. Min kommande 8 åring valde guld och svart. Benjamin har bra smak om man säger så =) Han fick bestämma tårta och kakor. Det blev Marängtårta med smörkräm och jordgubbar, cupcakes och cakepops ( som vi glömde bort i kylen hihi) Vi hade frukost kalas men hädanefter blir det nog lunch för att hinna med allt hihi. 
 
Han fick massor med fina paket och lekte hela kvällen med det mesta. Han är verkligen super nöjd med sin dag. På tisdag väntas mer äventyr för honom. Förhoppningsvis lite målning av hans kommande rum och pizza mys! 
 
 
 
 
 
bakestore.se guld svart tema kalas - barnkalas - temakalas