Gröt i smart förpackning

 
 
Vi ahr börjat med gröt här hemma. Vilket går super bra. I min mamma grupp så tipsade Lina om denna fantastiska gröt i en fantastisk squeeze förpackning. Och det bästa är ju att den är mjölkfri. Som ni vet är även Adrian allergisk mot mjölkprotein. Han äter en hel till frukost och idag tog vi med en på vår utflykt till höganäs outlet. Helt perfekt. ! Han kan tillochmed suga ur gröten själv. 
 
Idag när jag storhandlade så åkte ett helt gäng med dessa ner i kundvagnen. Perfekt!
 
 
 
 

Kalas pojken

 
 
 
Jag kan inte förstå att vår mini bäbis börjar bli en stor pojke redan. Tiden går verkligen för fort och vi hinner inte rikigt med. Han är så duktig ( förutom på att sova ;) ) Han utvecklas massor och är verkligen en härlig prick i vårat liv. Benjamin och Vincent är så duktiga med honom, hjälpsamma. 
 
Igår var vi på kalas hos barnens kusin viggo som blev 7 år. Vi åt god mat och barnen hade en fantastisk kul dag tillsammans. Jag och mina systrar och mamma fick dessutom snackat i lugn och ro. Inte ofta det händer nu mera, hihi men det e så det e med våra fanatstiska barn. 
 
 
 
 

Till "fin rummet"


Bor och 6st stolar . Chili 6000 pix 


Matta 1000 pix på Mio 

Längtar verkligen att få inreda! Fin rummet eller vårt extra vardagsrum kommer bli perfekt. Detta matbordet , kanske denna mattan. Vit bestå skänk, marimekko tavlan och en snygg lampa .det kommer bli super fint ! 

Barnens rum planeras också. Benjamin vill ha svart/vitt . Och lite gult sa han. Vincent får inte bestämma hihi.