Systemkamera

 
Nu har vi bestämt oss att sälja vår trogna vän , nikon D3100. Vi vill prova på en canon. Har ni några tips? Denna ovan har vi fått tips om. En canon eos 100 e. Och då köper vi ett objektiv också till. Kan ni rekomendera denna? 
 
Är det någon som är intresserad av vår nikon får ni kontakta mig på : Friidas@hotmail.com. Vi har några tillbehör såsom kamera väska orginal, laddare såklart, ett extra objektiv. Sen finns kvitto , orginal låda med bruksanvisning. 
 
 
 
 
 
 
 
bloppis

Påskpynt

 
 
Påskpynt eller va man kan kalla det för =)
 
Jag och min man är inte så mycket för påskpynt. Vi tjuvade några grenar videkisar ocg satte i min fina kähler vas. Köpte några dyra fjädrar och satte dit hihi. Tur man kan återanvända dom. Benjamin har pysslat en krans i skolan som vi också satte dit. Sen har vi såklart några skålar med godis i som Vincent uptäckte i morse. Blir att plocka undan dom hihi. 
 
Detta året kommer vi fylla barnens påskägg med lite godis. I adrians kommer kaninen från maileg ligga. Han måste ju också ha ett ägg=) 
 
Just nu flyter allt på så bra här hemma. Adrian snackar, rullar runt och SOVER. Det sistnämda e guld värt. Jag vaknar klarvaken kl 04 numera och kan knappt somna om hihi. I natt tog jag faktiskt adrian till mig i sängen för jag ville mysa. Nu börjar han bli så stor. Kanske får skaffa oss en till eller hur Mr M ;) 
 
 
Idag ska jag och Benjamin gå på bio. Ska bli super mysigt , inte ofta vi gör något bara vi. 
 
 
 
 
 

Ny storlek


Gokväll! 

Helgen har varit intensiv och små jobbig! Men har shoppat lite nytt i helgen! Prinsen har bytt storlek och har 62/68! Finns så mycket mer att shoppa nu! Är ni medlem i mini rodini gruppen på fejjan ? Där har dom något som kallas vildavästern! Köp och sälj helg utan regler. Ja ni kan läsa mer om det där. Jag shoppade en del där. Bla en fin orm body till Adrian och en pico jacka marin blå till Vincent. Kommer bli jätte bra. 

Tycker om att fynda fina begagnade plagg. Ibland har man blivit besviken när man fått hem det men för det mesta är det nästintill orört :) 

Köper ni begagnat? 

minirodini vildavästern pojkkläder