Att försöka


Gokväll! 

Vilken dåligt natt/dag/Kväll ja allting jag har haft. Jag avskyr att inte må bra. Ryggen värker och pang imorse strålade värken upp i huvudet. Jag mådde illa och jag visste inte när det skulle ta slut. Att kräkas , ha ryggont och vara yr e världens sämsta kombination . Min svärmor har haft barnen hela tiden. Så tacksam. 

Mina barn är fantastiskt duktiga. Benjamin tömde diskmaskinen och satte in det smutsiga . Så duktig. Jag mår fortfarande likadant och ska se om det fungerar att sova bort det. 

Kram 

Mina favoriter på en tallrik

 
Nästan alla favoriter på en och samma tallrik. Anannas , körsbär, jordgubbar, mörkchoklad med havssalt och melon. Mums. Dock gör jag alltid en monster tallrik och inte ens hälften blir uppätet. 
 
Idag ahr vi inte gjort så mycket. Har fortfarande ont i ryggen och tar smärtstillande som jag inte får köra bil på. Ikväll gick vi en promenad. åt även en glass vid oss. Den nya glasskiosken är runt hörnan. Hejdå beach 2015 ;) får satsa på 2016 istället. 
 
Nu blir det mumsa i sig lite gott och se en film!
 
kram

Sallad

 
 
 
Gokväll!
 
Hemma hos oss är salladen en viktig detalj vid varje middag. Både jag och Benjamin vill gärna ha en god sallad. Eller en helt vanlig enkel. Annars saknas det något. 
 
Idag åt vi lasagne. Till den hade vi en super god sallad gjort på : Tomater ( viken tomater, så goda) gurka, krispsallad, parmesan, krutonger och knaprigt bacon. Mums! Sedan hade vi feta och oliver sidan om i en burk då alla inte gillar det. 
 
 
Vad är ett måste för er?=) 
 
 
 
 
sallad