Mini kräftskiva

 
 
 
 
Mums!
 
Idag åt vi det jag gillar mest! Kräftor och färska räkor. Finns det något som är godare? Nix! Idag ahde vi en mini kräftis här hemma. Men Mr M och Vincent ville inte ha så jag gjorde spagetti och köttfärssås. Men när väl Lille Vincent satte sig va det han och jag som åt massor med både räkor och kräftor! 
 
Jag är inte så förtjust i kräftor i lake, men nästa gång köper jag en burk till Vincent;) 
 
Nu håller vi på att packa för fullt. Lite kaos och röra över allt. Trots flyttkaoset ska jag ha en mini tjejmiddag på lördag. Vi blir sex tjejor totalt. Men ack så mycigt. God mat , efterätt och dricka. Kommer bli toppen. Vem vet kanske blir en liten runda på stan . Kanske någon drink och bara umgås. 
 
 
 
 
kräftor - minikräftskiva - räkor - tjejmiddag

När tiden går lite för fort

 
 
 
 
Godmorgon!
 
Nu vill jag stoppa tiden. Det går för fort nu. Adrian är redan 7,5 månad! Var tog tiden vägen? Adrian kan redan så mycket och han utvecklas varje dag. Han kryper snabbare än snabbast och man måste ha koll. Han sitter och reser sig upp med hjälp av saker/ oss. Han reser sig mer och mer och snart kommer han säkert börja gå. Meeen Vincent gick när han var 7 Månader drygt och lite till. Det är otroligt intressant och roligt att se deras skillnader i utvecklingen. 
 
Kläderna adrian har på sig är så söta. Dom kommer från Lindex
 
 
 
 
 
 
Adrian - lindex - love - utveckling

Nya stolar

 
Idag kom vår stol leverans från chili. Vi e verkligen super nöjda. Det var över förväntan. Mjukare , stabilare och större sittyta än va jag trott. Dessa kommer verkligen bli perfekta. Tros jag var lite tveksam till chilis möbler. En prisvärd budget variant. Här hittar ni den vi köpt .
 
Bordet jag tänkt fanns inte kvar. Antagligen slut . Men hittade detta från ikea och tror det kommer bli kanon. Vi vågar inte ha för dyrt bord då barnen ska kunna pyssla, måla och rita vid bordet. Och då passar detta utmärk. 
 
 
 
 
 
 
stolt - tips kampanj chili fynd