Vår fina vagga


Idag kom vår fina vagga. Det är en dopgåva från mormor. 

Vi köpte den på kampanj hos jollyroom. Den kostar ca 2600. Mamma köpte den för 1150 kr :) 

Adrian är nu inne på sin Tredje förkylning. Så trist , tycker så synd om honom.

Roligare och bättre bilder kommer inom kort. När allt e lugnt igen ❤️

vagga

Söndags frukost

 
 
 
 
 
Dagens frukost!
 
Idag hann vi baka lite. Det blev keso bröd. Jag tycker det e super gott men barnen gillade scones bättre om vi säger så. Dessa kommer jag endast göra till mig hädanefter. Barnen smaskade på grönskaer och frukten istället.
 
Just nu har jag pysslat med lite skoluppgifter, måste hinna skicka in det idag. provet har jag dock skutit upp då jag måste sitta ostört 1-2 timmar vilket inte går med Adrian just nu. När han blivit frisk så. 
 
Det blir väldigt snabba inlägg och lite mindre då jag har super mycket att hinna med. Bloggen kommer liksom inte som prio ett. Adrian blir sämre och sämre med andas okey efter sin medicin. Så känner inte att jag behöver åka in med honom. Har haft kontakt med personalen i lund och dom tycker att vi ska avvakta. 
 
Imorgon har vi tid hos läkaren. Ska ta vikt, lyssna på lungorna och inhalera. Hoppas verkligen vi får njuta nu och slippa bli inlagda. Att adrians första tid i livet skulle bli såhär det visste vi inte. Man blir påmind om att ta vara på varandra och vara glada för det man har. 
 
 
 
 
 
 

Nya taklampan

 
Vincents lampa är äntligen på plats. Lampan kommer från kartell och den e ju helt ljuvlig. Köptde den av en kompis. Helt perfekt. 
 
Jag har fastnat för mint grön och pastell. Har beställt glass krokar utav en på instagram. Super fina. Valde faktiskt mint grönt och ljus ljus rosa. Det passar bäst in i Vincents rum. 
 
Just nu uppdaterar jag inte mycket. Det är mycket tråkigheter som händer i våra liv. Vår fina Adrian har troligtvis fått astma. Och går på mediciner och täta läkar kontroller hela tiden. Tänk att en bebis redan ska få det tufft. Vår fina Adrian!
 
 
 
barnrum - barnrum kartell pojkrum - pojkrum