Underbar känsla

 
Nu är sista pusselbiten på plats. Nu äntligen har vi flyttat in i vårt drömhus, nu är det bara renovering och små fix kvar. Vi har bestämt oss för att börja måla om. Allt ska bli vitt. Sedan tar vi rum för rum. Benjamins tapet skall sättas och det skall trixas och fixas så han blir nöjd. Barnen skall få vara med och bestämma i deras rum.
 
Just nu på intagram har jag en tävling i samarbete med jollyroom där ni kan vinna en mini speeders. Glöm inte att gå in och tävla ! ( friidas.se) 
 
 
Hus - giveaway - inredning - tävling

Huset


Äntligen har vi flyttat klart :) 

Det fick bli en mobil bild tyvärr då batteriet till kameran var urladdat. Men ni kommer få se före/efterbilder på det mesta vi kommer göra. Just nu inser vi att vi fattas en del och måste shoppa nytt. Så trist ( eller inte ;) ) . 

Nu är jag helt slut och sängen kallar! Ny vas

 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit på väla . Shoppat på både ikea och lite olika butiker inne på väla. B.la denna vackra vasen som ni hittarr för 171 kr just nu. Som medlem/ny medlem får man 25% rabatt . Dock kan man utnyttja den mer än en gång. 
 
Dock påminner denna fina vas om matteus bubble . Eller väldigt mycket faktiskt. Dock är det bättre pris på den jag köpt. Behöver inte vara lika rädd att barnen ska krascha den haha. 
 
Köper ni ofta kopior? Jag försöker undvika det men budget är härligt ibland ;) 
 
 
 
 
 
bubblevas - hemtex - inredning