Dumle kakor


Dumlekakor recept 

20 stycken

  • 200 g margarin 
  • 1 dl strösocker 
  • 3 dl vetemjöl 
  • 1 tsk bakpulver 
  • 10 dumle
  • 20 Noblesse
  • Ugn: 200°

Gör så här

  1. Rör rumsvarmt smör och socker Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och arbeta ihop till en deg.
  2. Rulla ut degen till en längd och skär den i 20 bitar. Lägg en bit i varje form, använd engångsfolieformar.
  3. Lägg en halv kola i varje form och tryck ner den lätt. Grädda mitt i ugnen i 10–15 minuter. Ta ut plåten ur ugnen och lägg på chokladen direkt och låt den smälta på kakan.
Så enkel och så god :) dumlekakor

Smakis


    Gokväll:) 

Idag testade Adrian lite gröt, han är snart 4 månader och 3 veckor. Han är nyfiken va vi stoppar i oss och vill gärna smaka allt. Men vi börjar med gröt. Vi köpte faktist sinlac gröt på Ica. En gröt för mp allergiker. Adrian gillade den super mycket. Så vi får testa denna någon vecka. Vi har även testat mannagrynsgröt med neocate ersättningspulver i. 

Adrian ammas fortfarande var tredje timme med undantag från natten, då blir det mer sällan . Och ibland inte alls . Adrian får ersättning de gånger han vill och behöver :) 

Allting kring Adrian är så underbart. Han är så med. Står helst upp hela tiden. Kan nästan sitta själv, rulla från rygg till magen och har redan 1 tand och några som är påväg. Vi njuter fullt ut av livet som ni ser på bloggen ( dåligt med uppdateringar ) 

Nu blir det en film i sängen 

Natti

Solhatt

Solhatt H&M 39.90 pix Solhatt från polarn 149 pix 


Idag när vi satt ute så blev även en tunn mössa för varmt och utan mössa vågade vi inte sitta. Solen bränner på och jag har redan fått massvis med sommarfräknar I ansiktet . 

Vilken skillnad på pris, visst olika kvalité men prisskillnad på 109kr e ju ganska mycket. Blir några olika från h&m för oss. Roligare att ha några att byta med ju :) 


Idag ska vi på koutsläpp. ( släpper ut en massa med kossor som stått inne hela vintern ) Jag tog vincent ledig från föris. Vincent pratade om kossorna hela kvällspromenaden. Det ska bli mysigt:)