USA

 
 
 
 
 
 
Min man har ju varit i USA, han shoppade massvis och dessa ovan har snabbt blivit mina favoriter. Träningskläder oså passar mig inte ännu. och dom lär väll passa om 1 år ca hihi. Men jätte fina saker alltihop.
 
Till barnen shoppade han massvis med märkeskläder. Vissa var för stora och vissa för små. Ja ni vet ju hur män e med storlekar;) men han försökte varje fall. Till sig själv fyndade han också en hel del. Nu vill man själv bara åka dit en vecka och uppleva allt. Promenixa, shoppa och bara se alla fantastiska byggnader. Det lär ju dröja ett tag då vi har miniprinsen i magen. Men en dag så!
 
Nu till något annat. Jag har min tuffa vecka just nu. Jobbar fem dagar av sju. Jätte trist då M precis kommit hem. Och kanske åker igen redan på måndag. jag håller tummarna att vi får ha honom hemma en vecka till, minst. Vi har ju saknat varandra. 
 
 
 
 

29 september

 
 
 
 
 
 
Godmorgon underbara måndag! Idag är äntligen dagen här. Benjamin fyller 7 år idag. Han vaknade super tidigt och väntade i sängen. Vi sjunger ju och grattar alltid på det viset. Han fick en stor radiostyrd spindel, samt alibaba spelet. Precis som han önskat sig. 
 
Till skolan köpte vi en hel del frukt som han skall bjuda på idag. Vi får inte bjuda på tårta eller glass då det kan bli fel för de som inte har något med sig tydligen. Men blir säkert hur bra som. Nyttigare också dessutom. 
 
Igår fick han världens bästa present. Pappa M kom ju hem och överraskade honom. Jag hade sagt till alla att M kom hem på kvällen :). Vi fick en heeel drös me gåvot från USA. kläder , skor och väska!
 
Blir en uppdatering inom kort på det=)
 
 
 
 

Släkt kalas

 
 
 
Idag var det släkt kalas. Benjamin tjuvstartade lite. Han fyller 7 år imorgon. Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen. Men fort går den. Tänk om bara ca 10 veckor så kommer en liten bebis. Galet att tiden går så fort. Snart fyller väll barnen 18 och flyttar hemifrån hihi. 
 
Benjamin fick en massa fint. Tänkte fota sakerna men dom har han redan hunnit ta in i sitt rum=) Nu slipper han gå med Vincents väskor till scouterna varje fall. Han fick en grön fjällräven av sin mormor. Sen fick han en hel del pengar som han kan spara. 
 
Om någon vecka ska vi ha barnkalas. Vi har bokat bowlingen. Ska bli spännande och kul. Hoppas bara att alla kan komma=) Bowling, mat och glass bjuds det på. Även en godispåse när dom går hem=) Perfekt. Slippa göra en massa och bara njuta och styra lekarna=) 
7år - barnkalas - bowlingkalas - kalas - släktkalas