Adventsfika ♡

 
 
Såklart har vi också hunnit med en adventsfika, julmys på stan, druckit glögg  och bakat peppisar=)
 
Idag ahr det avrit en aktiv dag. Vi har varit igång sedan klockan 07. Sjungt för vincent. ordnat med kalas, julmys i stan, sedan hem och sätta igång med baket.  
 
Hur har ni firat första advent? 
 

3 års kalas

 
 
            
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag firade vi vincent som blir 3 år nästa vecka. Vi valde denna helg då vi inte vet hur det kommer se ut med förlossning oså. Och vi tycker vincent förtjänar en rikig födelsedag helt enkelt. 
 
Det blev spindelmannen tema. Och frukost kalas. frukost kalas e helt ljuvligt tycker jag. mysfrukost med hela släkten=) Såklart kom Gudfar också;) 
 
Nu e jag så trött så jag låter bilderna tala för sig själv=) 
 
 
 
 
 
 
förstaadvent - kalas - spindelmannen

Gips mage

 
 
Gipsmage!
 
Förra gången vi gjorde en gips mage så gjorde vi den i vecka 32-33 om jag minns rätt. Men denna gången har jag sagt till M att vi gör deti i kväll  nästa dag samma visa. men idag så frågade han igen och jag sa att det var nog en bra ide, tack vare mina förvärkar imorse=)
 
Denna mage e helt annorlunda än vincents. Spetsigare och mer putande. Vincent var jag mer bred runtom och magen , ja den var också mer bred och platt. Att man ser likadan ut när man väntar pojke är alltså inte sant. Hade man bara kikat på magen så hade man kunnat tro att detta var en flicka. Om man nu tror på magform. 
 
Nu ska vi bara köpa ett grått sidenband så det matschar vårt sovrum. Denna ska hänga över bäbisens säng. foto på det kommer då=)
 
 
 
gipsmage