Matstol

Just nu klickar jag runder lite, vi har ingen direkt matstol kvar till kommande bebis. Men har hittat en som jag hade kunnat tänka mig. Från bebis till stort barn. designen e jätte snygg dessutom. 
 
 
 
 
 
 
 
Stokkes matstol. hur smidigt är det inte att bebis kan sitta med vid matbordet redan från början? Innan har man ju suttit tillsammans men bebis har ju varit i babysittern. denna ska jag absolut visa för min kära M. Tror han håller med mig. 
 
 
 
Allt ingår i ett och samma pris. En stol att växa tillsammans med. Pris 1800 ca och du hittar den här 

Cykel

Igår köpte vi en cykel till Vincent. Han valde från början en knall rosa. Tramporna, sadlen och hela ramen var rosa. Hur mycket jag än ville köpa den rosa cykeln så blev det denna. Den var FÖR rosa. hade den varit röd så. 
 
 
 
Vincent blev väldigt nöjd med denna med. speciellt hjälmen som han fick välja själv=) Nu är det bara att öva =) Vi köpte cykeln på team sportia och hjälmen likaså. Hade jag fått bestämma så hade jag köpt armskydd och benskydd =) Är så rädd att han ska skada sig. Prinsen är ju ganska vild =)
 
 
 
 

Bloomingville

Idag kom kylväskan från Bloomingville. Lagom stor och helt underbar ! Mönstret är ju bara såå jag dessutom =)Den kostade 179 kr och du hittar den här
 
 
 
 
 
Nu är det inte så mycket man behöver för den perfekta semestern.=) Jag har 25 arbetspass kvar sen 7 veckor semester. ska bli en mysig sommar med en massa äventyr.