Det va ett tag sedan nu

Godkväll=)

Just nu sitter jag på mitt jobb och kikar runder lite på nätet. Fick nyss ett mejl från lekmer, min leverans är på väg. Ska bli kul. Man hänger inte riktigt med i bloggvärden längre. Instagram har tagit över en hel del. Både kul och lite trist. Men ser att många hänger kvar här ännu. Så jag får väll ta mig i kragen och fortsätta inspirera och tipsa er. Plus fixa lite bilder från min vardag. Kom till jobb och fick bra besked, Semestern är fixad. blir ledig ca 8 veckor. woooho. Hoppas det blir en sistaminuten på det också. En fördel att M jobbar som han gör.
 
 
Här kommer lite bilder från instagram. Har ju inte med minneskortet till jobb så ni får nöja er med detta så länge =)
 
 
 
Nu är äntligen våren här. Idag tillbringade Jag , m och V dagen i Röstånga. Så mysigt.
 
 
V fick ingen fisk, men lika glad e prinsen för det. Så stor han blivit!
 
 
Gårdagens premiärgrillning!
 
Jag är sååå nöjd med loppis fynden igår. Fyndade även en bricka.  35 pix för alla. Kika loppisar efter marmor. Ett hett tips. Vasen fyndade jag för 3 kr. Ask koppen ( som jag använder till olja och kryddor) Gick på 15 kr.  Och brickan 10 kr=)
 
 
Lördags frukosten  blev en god hälsosam smoothie i dom nya "to goo jars"  muggarna från lagerhaus.
 
 
Vi lyxade till lite mitt i veckan. nybakade scones, brie, melon, passionsfrukt, jordgubbar, ägg och grönsaker. mums!
 
 
I torsdags blev det Ullared. En hel del fynd hittades. Det jag köpte mest var såklart strumpor ;) Men sällskapsspel är ju såå billigt. Så blir en hel del myskvällar i sommar.
 
 
En äldre bild på min fina B. Måste få honom att tycka om kameran bättre=)
 
 

Underbara landskrona♡

Jag älskar vår natur i Landskrona. Vackert och väldigt fridfullt. Visst är Landskrona både litet och en del skit. Men naturen och havet slår allt. Jag trivs så bra i vår lilla stad. 
 
  
 
 
 
  
 
  
 
 
 
Jag och pyret gick en långpromenad efter vi lämnat storebror i skolan. Efter det gick vi hem till farmor . Det blev frukostbuffé och torg häng. ♡
 
Glömde nästan. Enligt Vincent så är det "Pappas båt" Och "pippion" (ankan) skulle följa med oss hem. 
 
 
 
 
 
 

Kyckling pastasallad

 
Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade. Lusten har inte funnits där, och tiden har inte funnits. Vi har haft fullt upp. Sjukdomar, vänner och nya bekanta har tagit upp vår tid. Såklart familjemyset också. Barnen är jämt sjuka. V har sina besvär med astman och idag har han feber. Vår lilla prins. 
 
Nu när solen kikar fram blir jag sugen på sommar mat. Så dagen till ära blev det kyckling pasta sallad. B älskar sallad medans V plockade bort nästintill allt utom gurkan, pastan och kycklingen .
 
Detta har vi i vår goda sallad:
Körsbärstomater (gula och röda)
Ruccola
Gurka
Soltorkade tomater
Fetaost
Paprika
Gröna grekiska oliver utan kärnor
Olivolja
Kyckling
 
Sidan om har jag självklart rödlök. Men det gillar varken B eller V =) 
 
VIlken är er favorit sallad?