RUL chockad

 
Idag var vi på RUL. Bebisen är frisk och det var helt underbart att se lillen röra på sig. Vi fick oss dock en liten chock. Vi trodde vi var i v 20 (19+0) men är i v 16 (15+4) alltså flyttades vi 4 hela veckor tillbaka. Det var till en början tråkiga nyheter. Men jag är så himla nöjd att bebis är frisk. Vi tyckte vi såg en pung. Så mina misstankar om en pojke är numera 90% säkert.  
 
 
 
 
 
 
Inte så konstigt att jag inte har en sån stor mage=) Rädslan har släppt , och jag kan njuta. Just nu njuter jag av min stora frukt tallrik. Ljuvligt. Min största favorit saknas dock på tallriken. Jordgubbar och körsbär. Det åts upp på jobb igår=) 
 
 
Min semster har äntligen börjat. 7 veckors härlig semester. Vi ska inte resa på semester iår. Det blir danmark, tosselilla och göteborg. I augusti åker jag och min storasyster till London =) 
 
 
 
 
 
 

Lindex

 
Jag tycker det e jätte svårt att hittamamma kläder till ett bra pris. Visst h&m har ju men utbudet är kasst. Lindex har ju fått in mammakläder. Super fina. Går endast beställa online. Har ni lindex mamma kläder? Hur är dom i storlek?
 
 
 
Det är inte färgstarkt direkt , men det gillar jag=) 
 
 
 
 
 
 
 
 
kläder - mammakläder - mom - svart&vitt

Kalas

Jag älskar kalas. Umgås med härliga människor. Ge presenter och bara se lyckan i barnens ögon. Ljuvligt. Igår var vi på kalas hos Bellis. Hennes son blev 5 år. Tiden rusar iväg. Blev helt klart lyckat. Massa bus, bad, hoppa i studsmatta och godisjakt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser på bildbomben så var det verkligen lyckat. God mat , god tårta och goda godsaker=)
 
familj - kalas - livet - love