Inte långt kvar :)

Mitt mål är 59-60 kg. Nu väger jag med kläder 62,6 så antar utan ca 62 typ. Så nu är det 2-3 kg kvar:) kul. Nu har jag inte tränat på ett tag iheller. Men imorrn bitti blir det av! Har bilen då också. Men hmm hoppas dom öppnar kl 07:)

Ska sova nu:) sedan blir det middag hos mina föräldrar:)

Konstig!

Mår riktigt konstigt. Kan inte sätta fingret på vad det är. Eller kan vara. Illamående , skakis och mega trött. Tränade igår och blev ännu mer skakis. Något är på gång!

Nu ska jag passa på att softa. Vinnie sover.

Kalops till middag idag=)

Idag blev det långkok. Tar några timmar att få den så man vill ha den. 5 timmar ganska exakt. Men barnen och mannen åt den med glädje. Inte svårt iheller. Vissa har morötter men det har inte vi i vår. 
 
Igår bakade jag även lchf frö knäcke med ost i. Helt okey. Jag tycker det är svårt att hitta på något att baka så oftast blir det fröknäcke och keso bröd. Keso brödet med hasselnötter är min favvis.
 
Vi är sjuka just förtillfället och ingen träning. Vincent har feber, hosta och förkyld. Benne e förkyld men ingen feber likaså jag. M har klarat sig. Tur är väll det. Ni vet ju hur männen blir=)
 
M åker redan 1 april. Haha undra hur många som kommer lura honom då. Löjligt bara egentligen=)
 
Imorgon skall jag och bella på loppis kl 10. undra om jag kommer vara pigg? går av 07 och skall iväg tidigt. Får sova mycket på eftermiddagen. På söndag blir det säng direkt 07 iallafall. och på måndag skll jag träna. Hoppas jag e helt kry tills dess. mår halv knas när jag inte tränar. känner lite skuld .
 
 
*kärlek <3*