Äntligen en ny stol. Och lite till.

Hejsan hejsan
 
Idag blev vi rastlösa så vi for ner på stan. Skulle handla en present till en som fått barn. Blev så fint så. När man köper smått så tänker man tillbaka på den tiden. Tänk att Vincent varit så liten. Hihi. Om bara någon månad blir han 2 år!  Det kom en rejäl skur så vi for till centersyd istället. Där köpte jag denna stol samt en string pall. Kostade 299 men när jag kom hem och kikade på kvittot så hade hon dragit fel så den kostade mig 149 kr. Hur gör ni där? E ni ärliga och kör tillbaka? Själv är jag mest glad faktiskt. 
 

 
Jag tycker denna fina skapelsen är helt fantastisk. Och kostade endast 699kr 
 
 
Här har vi fyndet=) Hela 149 kr. Känns bra. 
 
 
 
Köpte även detta:
 
 
Jacka från jc. Väldigt nöjd. Har kostat 999kr nu 200 kr=) 
 
 
Jacka från Lindex. Kostade 100 kr. Perfekt dagis jacka. 
 
 
Och tillslut fyndade jag kläder till Vincent inne på polaren. Tröja 89 kr och byxa 149 kr. Villka kap man gjort.
 

Ellos paket!

Igår kom mitt efterlängtade Ellos paket. Jsaa jag vet äntligen . Såklart så får ni bilder på resultatet. Utom på vincent stjärngardiner. Hur kan man mäta så fel? Så nu får jag köpa ett par till så att jag kan rynka dom istället. kommer bli så bra så. 
 
 
Blev faktiskt bra. Just nu har jag kuddarna tillsammans . men jag tycker det är lite för mycket så jag slängde in dom i sovrummet, ovanför överkastet . 
 
 
 
 
 

Hjääälp!

Jag behöver er hjälp känner jag. jag har en plats i hallen där vi hade en spegel förr. Men vår son drog i den hela tiden så jag vågade inte ha den där med. Den var stor. Tanken på att han skulle kunna få den över sig skrämde mig. Så nu behöver jag lite inspiration. Jag tänkte först en stringhylla. Men kommer inte det se konstigt ut just där? hmm jag tänker oc suger på den karamellen. har gjort det länge nu=)
 
 
Så ser det ut. Hatar vårt kök hihi. men det är hyreslägenhet så man vill inte köpa nytt direkt =)
 
Hoppas ni kan komma med bra tips. För det behövs.