vår outfit !

 
 
  
 
Skinnjackan kommer från laredoute, vita japan knit från hunkydory, Linnet från hunkydory. Jeans Gina tricot, Skor converse och sjalen är också från hunkydory. Denna outfiten hade gått på ca : närmare 5500-6000. Helt galet. 
 
jackan hittar jag dock bara denna som e så fin. men allt anant kan man hitta på dom större kedjorna: 
 
 
 
skinnjackan: nelly, koftan: gina tricot, linnet:h&m, jeansen : gina, skor: skopunkten och sjalen från miinto 70%. detta blir ca 1500 kr. Villken skillnad. men jag föredrar det som är märkes. just för kvalitet. men tycker det är bra att det finns en budget shopping med =)
 

Saknad!

Är det något jag saknar så är det mitt långa blonda hår! Jag klippte ju av hur mycket som helst. Inget jag ångrar direkt så. Det behövdes. Men nu är mitt hår jätte tråkigt. Når precis axlarna. Går ju inte göra någonting. jo klippa det . men det vill jag inte. Vill ha långt hår. Man kunde göra så mycket. Sätta upp håret i en boll. munk. ha det nere. 
 
 
sååå snyggt. vill ha. Fast såhär tjockt var aldrig mitt. Kanske ska fjäska till mig hårförlägning utav mannen min?  Fast jag vill inte lägga så mycket på det. Kostar väl sisådär 4000 om jag mins rätt. 

Lovley

Underbart<3 älskar livet!