Inredning!

Jag vet inte rikigt vad jag vill. Men något måste ändras! Vi behhöver en matta. Men osmart med vit. vad kan man ha till en ljusgrå soffa? man kan väl ha en rya som e grå/vit/svart? Måste göra något. Byta kuddfodral skall jag med. Men blir nog vita där !  sen måste vi ha något mer i storarummet. Något fattas. men vet inte vad. 
 
Köket skall jag köpa lite nya dukar och något att ha i fönsterkarmen. sen evt nya skåpshandtag och måla om luckorna vilket espace vägrar att byta ut! ser förjäkligt ut ju. Sen nya gardiner behövs också! nya tallrikar samt glas!
 
hallen är väl ok. Ite så mycket att göra där . vincents rum skall jag måla om och sen upp med hyllor och vimplen som bara legat där ett bra tag nu. sen behöver vinnie nya sängkläder. 
 
vårt sovum är bara rörigt. vet inte rikigt vad man kan göra där. HJÄLP mottages gärna!
 
blir tokig!

Träning!

Idag gick träningen hyffsat. Inte mitt bästa pass men gick endå bra. Körde både pw samt jogging. Jag joggar inte så snabbt. Men det går bättre och bättre . brukar ligga 9-12,5 ca. Idag utan lutning.  Sen körde jag lite ben som jag snabbt avslutade då det var upptaget hela tiden (orkar ej vänta) så blev lite blandat faktiskt. blev ingen mage alls idag då jag har fruktansvärd mensvärk. Så ska ta det på jobb senare tänkte jag.
 
Imorgon blir det träning både på förmiddagen och eftermiddagen. Kör en pw på en timme sen hem och sover sen dit efter jag lämnat barnen och tar ben då istället. 
 
Nä packa det sista innan man ska dra till affären och köpa någon tidning=)
 
 

Känslig!

Just nu känner jag mig så fruktansvärt känslig ! Och känner mig tveksam och har en del tvivel. Jag brukar bli såhär när jag har lingon veckan så försöker att inte känna efter så mycket. Denna gången är den bara 7 v sen så inget nytt.

Jag lever ett rätt så hyfsat liv med fina människor runt mig. Och ekonomin är bra och jag har två friska barn. Något saknas. Men vad? Vill jag veta vad? Eller bara ha det såhär hyfsat bra?

Jag vet känslig! Jag har så mycket jag egentligen bara vill skriva om men som jag håller för mig skälv. Vill inte såra någon.

Jag sitter här i soffan och gör inte ett dugg men tänker vara positiv och sätta igång. Bob och träna och tänka på mina mål! Mitt mål i både träning och bra mående. Jag har bestämt mig för att vara glad. Blir lättast så.

Bild på mig: den nakna sanningen . NO makeup!

Hallå fräknar;)